Kiteshop Kiteschool Beach House
info@blowkiteschool.nl +31 65 25 34 999 Locatie
ūüŹĄ‚Äć De Zandmotor heeft vlak water: De beste spot voor kitelessen!
ūü§ô De beste instructeurs
RESERVEREN

Ozone Kites

Home Kitesurfshop Ozone Kites

BLOW Kitesurfshop & Kites

Wij werken samen met Ozone omdat dit in onze ogen √©√©n van de weinige fabrikanten is die zo secuur zijn producten ontwerpt en produceert. Ozone is van origine one of the world’s leading paragliding manufacturers met een eigen fabriek, windtunnel en een klein maar gepassioneerd team voor alles wat maar met zweven in de lucht te maken heeft.¬†Sinds de introductie van kitesurfen is Ozone zich langzaam gaan richten¬†op de kite markt en heeft inmiddels het hart van vele kiters gestolen door een onge√ęvenaarde vlieger performance, kwaliteit en strakke afwerking. Dit merk gebruikt de beste kwaliteit producten op de markt en dat zie je terug in de afwerking en kwaliteit.¬†Ozone heeft een zeer duidelijke segmentatie in hun kites. Ze ontwerpen kites voor beginners, intermediate tot gevorderden. Zie hieronder welke kites wij¬†verkopen in onze¬†kitesurfshop.

Ozone Catalyst

Wij gebruiken de Catalyst altijd tijdens onze lessen! De Catalyst is ontworpen voor de beginnende tot intermediate kiter. Deze kite is makkelijk te gebruiken en erg voorspelbaar. Dit cre√ęert¬†zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat jij zo snel mogelijk progressie kan maken.¬†De¬†krachtverdeling van deze kite is heel rustig en geleidelijk waardoor waterstarten en lange afstanden varen nog makkelijker wordt.

  • Veilig, rustig en makkelijk te besturen
  • Makkelijk uit het water te herstarten (water relaunch)
  • Stabiel in harde en zachte wind

Wij raden de Ozone Catalyst aan voor iedereen die net heeft leren kitesurfen en bezig is met (upwind varen), bochtjes maken en zijn/ haar eerste sprongen. Dit is de ideale kite voor na je lessen!

(review van de Ozone Catalyst)

Ozone Enduro

De Enduro is de alleskunner van Ozone! Wil je rustig varen, de golven in, uithaken of gewoon thunder hoog springen? Het maakt niet uit wat voor condities deze kite kan het allemaal! Je kan zelfs de kite zo afstellen dat hij voor elke discipline geschikt is. Kortom: een alleskunner voor intermediate tot gevorderden

  • Freeride:¬†ingehaakte tricks & hoge sprongen
  • Freestyle: perfect voor (eerste) uitgehaakte tricks en kiteloops
  • Wave: ideaal voor in de golven, lekker snel en weinig pull

Ben je een snelle leerling en wil je een kite die iets extremer is dan de Catalyst? Of kan je al varen en wil je een alles-in-één kite? Dan is de Ozone Enduro de juiste keuze. Deze kite is sneller, springt hoger maar blijft erg stabiel en heel veel fun!

(review van de Ozone Enduro)