Kiteshop Kiteschool Beach House
info@blowkiteschool.nl +31 65 25 34 999 Locatie
ūüŹĄ‚Äć De Zandmotor heeft vlak water: De beste spot voor kitelessen!
ūü§ô De beste instructeurs
RESERVEREN

Lieuwe Boards

Home Kitesurfshop Lieuwe Boards

Lieuwe Boards

Opgericht door Florian Lieuwe van Rije, een persoonlijke vriend van een BLOW en een bekende nutty professor als het om boards gaat. Florian is sinds 2006 bezig met het ontwerpen en maken van kitesurfboards. De kitesurfsport was relatief jong en hij kon niet het ideale board vinden dus ging hij ze zelf bouwen in een schuur in Utrecht. Inmiddels is Lieuwe Boards internationaal bekend en zijn het in onze ogen the best boards money can buy. Alhoewel het merk sterk is gegroeid is de focus nog elke dag aanwezig; de boards worden nog steeds handgemaakt ontworpen, gemaakt en afgewerkt.

Lieuwe heeft dus z’n eigen fabriek met eigen gemaakte machines die met chirurgische precieze worden aangestuurd door Florian om zo de beste boards te produceren. De herkenbare wood-look¬†in combinatie met de duidelijke merknaam en Hollandse vinnen maken deze boards¬†een uniek product van eigen bodem! Kom langs bij BLOW en take the board out for a ride!

(the master at work- elk board wordt handgemaakt en is daardoor uniek)

Lieuwe Awesome

Product details
BEGINNER / ALLROUND

Wanneer je begint met kitesurfen wil je een beetje extra volume in je board zodat je blijft varen en niet in het water valt. De Awesome is gebouwd om je juist dat extra duwtje in de rug te geven zodat je gemakkelijk op je board komt en upwind vaart. De pads en straps (lees pantoffels) van Lieuwe zorgen ervoor dat je extreem comfortabel vaart en echt veel grip hebt op je board. Voor vrouwen en kinderen raden wij de 134cm aan, voor zwaardere mannen vanaf 70 kg de 138cm editie. De bestseller van BLOW: de Lieuwe Awesome!

Maten: 134*40 | 138*41

  • Lichtgewicht
  • Licht weer performance
  • 3D Wood-core
  • Upwind Performance
  • Single Concave

Inclusief Lieuwe pads, straps, vinnen en grab handle ‚ā¨599,-

Lieuwe Rogue

Product details
INTERMEDIATE / FREERIDE

De Rogue is het nieuwste board van Lieuwe en ontworpen om je niveau rap omhoog te brengen. Ben je al een tijdje aan het kitesurfen? En wil je nieuwe tricks leren en je bent toe aan een nieuw board? De¬†Rogue is geschikt voor zowel big-air, hooked en unhooked tricks. Het board is iets platter dan de Awesome en heeft 2 channels waardoor het sneller voelt en resulteert in een extreme pop. Hierdoor kan je tricks nog beter timen en zullen ze uiteindelijk hoger zijn zodat je nog tijd hebt voor een extra grab ūüėČ Extra fijn is dat de Rogue een zeer flexibele basis heeft dus landingen zacht zijn. Voor vrouwen en kinderen raden wij de 133 cm aan, voor mannen (vanaf 70kg) de 136cm editie!

Maten: 133*40 | 136*41

  • Light weight
  • Channels
  • 3D Wood-core
  • Ultimate Pop

Inclusief Lieuwe pads, straps, vinnen en grab handel ‚ā¨699,-