Kiteshop Kiteschool Beach House
info@blowkiteschool.nl +31 65 25 34 999 Locatie
🏄‍ De Zandmotor heeft vlak water: De beste spot voor kitelessen!
🤙 De beste instructeurs
RESERVEREN
De BLOW Family is inmiddels uitgegroeid tot een hechte vriendengroep van 20 kitesurfers die passie hebben voor het lesgeven!
Marlou Parqui Management
BLOW Kitesurfschool

Chris Dingemanse

Partner

Ik werd verliefd op kitesurfen op het moment dat Toine over mijn windsurfzeil heen sprong. Toen dacht ik “yes” dat moet ik ook gaan leren. Sinds 2007 aan het kitesurfen en lesgeven. Vanuit passie BLOW Kitesurfschool opgestart. Love my job!

Toine de Klerk

Partner

Al bijna 9 jaar aan het kitesurfen en ik geniet nog steeds elke dag van de vrijheid op het water. In BLOW zit al mijn passie voor kitesurfen en ondernemen gebundeld! Het mooiste vind ik nieuwe ervaringen delen met cursisten en na de les zelf downwind naar Scheveningen kiten.

BLOW Kitesurfschool team

Myron Mebius

Senior Instructeur

Myron heeft 2 passies in het leven: karpervissen & kitesurfen! Deze blonde held hebben we 2 jaar geleden uit de hengelsportzaak getrokken en helemaal opgeleid tot een van de beste instructeurs die wij hebben! Voornamelijk vrouwelijke cursisten voelen zich erg op hun gemak bij Myron door zijn relaxte houding en rustige manier van lesgeven.

Kitesurfles team

Marlou Parqui

Teamleader

Marlou lacht altijd, heeft nooit last van ochtendhumeur en haar blauwe ogen stralen de sereniteit uit van kalmende golven. Mocht je ooit een speciale wens hebben of oprecht advies willen, dan staat Marlou voor je klaar. Sinds de zomer van 2016 is Marlou niet meer weg te denken uit ons team!

*De BLOW Family wordt elk jaar groter en groter!

 

Vergelijk onze lessen