Kiteshop Kiteschool Beach House
info@blowkiteschool.nl +31 65 25 34 999 Locatie
ūüŹĄ‚Äć De Zandmotor heeft vlak water: De beste spot voor kitelessen!
ūü§ô De beste instructeurs
RESERVEREN

Kitesurfles Cadeau

Home Kitesurfles Cadeau

Geef een kitesurfles cadeau

Geef aan wie de gelukkige persoon is en wat jouw persoonlijke wensen zijn voor het het cadeau. Je kan een kitesurfles of een complete kitesurf cursus cadeau geven. Op basis van dit verzoek maken wij een gepersonaliseerde cadeaubon. Wanneer de betaling binnen is sturen wij dezelfde dag de cadeaubon digitaal op. BLOW Kitesurfschool plant dan samen met de gelukkige de les of cursus in!

Hoe geef ik een kitesurfles cadeau?

Je kan direct bestellen door te bellen naar +31652534999. Omdat wij lesgeven op het water zijn wij niet altijd in staat om de telefoon op te nemen. Laat een voicemail achter en dan nemen we binnen 1 dag contact met je op. Mocht je niet telefonisch willen reserveren, vul dan onderstaand formulier in of stuur een e-mail.

Wanneer je het formulier invult krijg je binnen 1 dag een bevestiging van ons. In dit bericht staat alle informatie die je nodig hebt.

Kitesurfles cadeau gedaan – en nu?

Zodra het¬†kitesurfles cadeau is gegeven kunnen wij samen met de “gelukkige” een lesmoment inplannen¬†rekening houdend met de weersvoorspellingen, de wind en de tijd van het jaar. Kortom altijd een passende kitesurfles op basis van maatwerk.

Wanneer moet ik betalen?

De gepersonaliseerde cadeaubon wordt pas gemaakt, wanneer een betaling binnen is. Wanneer de betaling binnen is sturen wij dezelfde dag de cadeaubon digitaal op. Betalingen kunnen worden gedaan op onderstaande bedrijfsrekening.

  • Naam: BLOW Kite Events
  • Rekening nummer: NL 24 INGB 0006 4070 20
  • o.v.v.:¬†cadeaubon ‚ÄúNaam gelukkige‚Ä̬†

Voorbeeld kitesurfles cadeau