Kiteshop Kiteschool Beach House
info@blowkiteschool.nl +31 65 25 34 999 Locatie
ūüŹĄ‚Äć De Zandmotor heeft vlak water: De beste spot voor kitelessen!
ūü§ô De beste instructeurs
RESERVEREN

Kitesurfkamp

Home Kitesurfkamp

Kitesurfkamp

Het BLOW Kitesurfkamp is het hoogtepunt van het jaar. De zomer is begonnen, de scholieren hebben vakantie en wij van BLOW staan te trappelen om een nieuwe generatie te leren kitesurfen, golfsurfen, skateboarden en volledig onder te dompelen in het strandleven van Scheveningen en Kijkduin.

Prijzen

De prijs voor het kitesurfkamp is ‚ā¨549,- all-inclusive:

 • Maaltijden (lunch + eind BBQ) & Gezonde Tussendoortjes
 • Kitesurflessen, surfen, longboarden, suppen, etc.
 • Gebruik van al ons¬†materiaal (wetsuits, boards, kites, etc.)
 • IKO Certificaat
 • Extra activiteiten

Dus geen extra kosten! Bekijk onze reguliere prijzen

Datum & Tijden

Dit jaar worden er 3 kitesurfkampen gegeven:

 • maandag 23 juli – vrijdag 27 juli
 • maandag 6 augustus – vrijdag 10 augustus
 • maandag 20 augustus – vrijdag 24 augustus

Wij hanteren de volgende tijdsplanning gedurende de week. Ideaal om je kids af te zetten v√≥√≥r werk¬†en ze na werk op te halen. Blijf gerust nog even plakken op¬†ons terras ūüėČ

 • 08:30 – 09:30¬†inloop van¬†kids
 • 09:30 – 17:30 dagelijks programma
 • 17:30 – 18:30 ophalen¬†kids

Groepen & leeftijd

BLOW Kitesurfkamp wordt georganiseerd voor de leeftijdsgroep van 10 t/m 17 jaar. Voor het kitesurfkamp geldt een minimum van 8 deelnemers en maximum van 25 deelnemers per week. Bij minder dan 8 aanmeldingen zijn wij genoodzaakt om de boeking te annuleren. Wij zullen geruime tijd van te voren contact opnemen mocht dit het geval zijn.

ACTIEF & INTENSTIEF

 • 17,5 uur kitesurfles¬†verspreidt over 5 dagen
 • toffe activiteiten:¬†wakeboarding, SUPping, longboarden, powerkiten, golfsurfen en veel meer!
 • gehele dag¬†actief – dit kamp¬†is voor sportieve jongens & meisjes

VEILIG & GEZOND

 • ons team heeft jarenlange¬†ervaring en zijn IKO gecertificeerd.
 • maaltijden en tussendoortjes zijn vers, gezond en vooral lekker!
 • leslocatie:¬†Zandmotor Lagune in Kijkduin. Vlak water, geen golven kortom¬†de ideale plek om het kitesurfen te leren

WIJ ZIJN FLEXIBEL

 • speciaal dieet of¬†eetwensen? Geen probleem, willen je ouders je wat eerder afzetten of later ophalen? Geen probleem!
 • Afzetten kan vanaf 8:30 en ophalen tot¬†18:30 – zo heb je meer tijd om lekker op het strand te zijn met je nieuwe vrienden en misschien willen je ouders wel even blijven plakken bij ons BLOW Beach House voor een ontbijt, drankjes of diner!!

KWALITEIT & WAARDE VOOR JE GELD

 • kleine groepjes (max 3 cursisten) is persoonlijk & effectief
 • leren kitesurfen bij onze unieke lagune¬†is super effectief ivm¬†leren kitesurfen op open zee!!
 • iedereen krijgt een persoonlijk IKO certificaat – een internationaal diploma wat wereldwijd erkend is zodat jij waar ook ter wereld aan je kitesurfskills kan blijven werken en veilig spullen kan huren.

Wat gaan we allemaal doen?

Het doel van dit kitesurfkamp is van jou een zelfstandige kitesurfer te maken. Na afloop reiken we jou IKO certificaat uit, een officieel document waarmee je op de hele wereld mag kitesurfen en spullen huren. Kan je al kitesurfen? Geen enkel probleem dan gaan we jou je eerste sprongen & de tofste freestyle tricks leren. De instructeurs van BLOW hebben jarenlange ervaring in het lesgeven en zijn zeer goed opgeleid. Naast de vanzelfsprekende veiligheid, staat plezier voorop. Als jij je inschrijft voor ons 5-daagse kitesurfkamp dan kies je ervoor om met een enthousiast en jong team op pad te gaan.

Al jouw vorderingen¬†worden automatisch bijgehouden op je persoonlijke “progression-file”. Het kitesurfkamp wordt gehouden op de thuisbasis van BLOW Kitesurfschool bij de Zandmotor – een ideale kitesurfspot op het strand van Kijkduin. Dit strand ligt 5 minuten ten zuiden van Scheveningen. Wil je meer weten over ons kitesurfkamp, lees dan snel verder.

Verwacht een week vol toffe activiteiten!

Kom kitesurfen, golfsurfen, wakeboarden en maak nieuwe vrienden op het strand

Kitesurfen!

Het doel is om van jou zo snel mogelijk een zelfstandige kitesurfer te maken, daarom krijg je bij ons 17,5 uur kitesurfles verdeeld over 5 dagen.*

Beginnend kitesurfer¬†‚Ästheb je nog nooit een kite in je handen gehad? Geen probleem, wij beginnen bij het begin zodat je alles krijgt te weten van kitesurfen. We leren je alle theorie en praktijk zodat je aan het einde van ons kitesurfkamp precies weet hoe het materiaal werkt terwijl je lekker heen-en-weer aan het varen bent! Wie weet maak je zelfs je eerste sprong, yihaaaa!

Gevorderde kitesurfer¬†‚Äď Heb je een keer een les gevolgd, of kan je al heen-en-weer varen, springen? Helemaal top! We kunnen dan wat sneller door het programma heen lopen zodat we kunnen focussen op nieuwe tricks leren. Vertel ons wat je wilt leren en wij regelen het! Voordat je het weet maak je je eerste backroll of uitgehaakte trick!

*mocht een kitesurfles niet door kunnen gaan vanwege de wind, dan vullen we dit op met onze andere activiteiten.

Golfsurfen

Surfen is zooo leuk! We gaan 2 spots checken deze week en we beginnen onze eerste sessie op het strand van Kijkduin. Als we eenmaal de kleine golfjes kunnen temmen dan gaan we¬†met onze fietsen op zoek naar wat grotere “swell” (golven) langs de kust van Den Haag – een echte missie om de mooiste waves uit te zoeken. Van onze instructeurs leer je hoe je moet inpeddelen, staan en je eerste bochten op een golf kan maken. Vaya con dios Bodhiiiiii!

Longboarden

We gaan met de fiets naar Scheveningen om daar te shinen op de boulevard. Surfen kan je namelijk ook leren op een skateboard. Pak een longboard (skateboard) en cruise over de boulevard Рik weet zeker dat je nog nooit zo chill naar het strand bent gegaan. Tijdens onze longboard clinic leer je hoe je je balans moeten houden op het board en hoe je je eerste bochtjes maakt. Kan je al een beetje longboarden dan is het tijd voor wat gevorderde tricks. De longboard clinics worden ism onze partner the Shore in Scheveningen verzorgd. Na een super chille longboard sessie over de boulevard van Scheveningen gaan we daar gezonde zelfgemaakte pannenkoeken eten!

Wakeboarden

Tijdens onze wakeboardsessies leren we je alles over board controle. Met onze eigen winch (lier)¬†kan je je eerste waterstart maken en de hele Zandmotor over varen ook zonder wind! Haal jij de overkant? Ik hoop het wel anders moet je het hele stuk zwemmen ūüėČ Je kan ook met 2 personen tegelijkertijd over de hele Zandmotor varen,¬†lekker high fiven tijdens het varen. Hoe relaxed!

Kan je al een beetje wakeboarden? Nice! Probeer dan eens een handlepass of je eerste 180!

SUPPEN

Een SUP is een Stand Up Paddleboard waarmee je zelfs op de kleinste golven kan surfen. In plaats van te moeten peddelen met je armen op een normaal surfboard is een SUP extra groot en gebruik je een peddel om jezelf voor te bewegen. Tijdens het suppen leer je veel over balans en hoe je eerste golfjes moet pakken. We hebben ook een mega sup waar je met meer dan 8 personen op kan en dat gaan we ook doen! Team work baby

Een zomer vol nieuwe vrienden!

Ben je nieuwsgierig naar hoe het is om te leren kitesurfen? Neem dan direct contact met ons op en ga de uitdaging aan!

Het wordt zo’n toffe week!

Hak de knoop door & kom met ons genieten van het strand, de zon en de zee

Eten & Drinken

Tijdens het sporten heb je genoeg gezonde voedingsstoffen nodig, daarom gebruiken we graag verse ingredienten en maken we alleen maar gezonde maaltijden klaar voor iedereen.* Wij hebben¬†onze eigen strandtent dus zijn niet afhankelijk van andere partijen. Onze chef maakt elke dag gezonde broodjes, verse pasta’s, heerlijke¬†soepen en als tussendoortje fruit en broodjes waar je lekker veel energie van krijgt om de hele dag door te sporten op het strand. De laatste vrijdag organiseren we een grote BBQ voor alle kids! Ouders¬†zijn meer dan welkom, vergeet je niet in te schrijven!

*er wordt uiteraard rekening gehouden met dieetwensen of allergie√ęn. Graag informatie invullen in het reserveringsformulier

(Enthousiast geworden? BLOW staat voor je klaar!)

Ga op kitesurfkamp met een jong en enthousiast team

Wanneer je kiest voor BLOW Kitesurfkamp kies je ervoor om door een jong en enthousiast team op sleeptouw te worden genomen. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt of helemaal geen. We zorgen voor een goede groepsindeling op basis van leeftijd en ervaring.

Bij BLOW Kitesurfkamp staat plezier voorop. Daarom kiezen we ervoor om de groepjes tijdens het kitesurfen klein te houden, per instructeur plannen wij maximaal drie cursisten in. Op deze manier weten wij zeker dat je voldoende aandacht krijgt van de instructeur en je het kitesurfen echt onder de knie zult krijgen. Daarnaast kun je er bij BLOW Kitesurfschool vanuit gaan dat de instructeurs ervaren zijn en allemaal de benodigde certificaten hebben.

Locatie Kitesurfkamp

BLOW Beach House is de allerlaatste strandtent van gemeente Den Haag. Wij hebben echt super veel ruimte en liggen pal naast  de Zandmotor. Vanaf Scheveningen is het ongeveer 20 minuten fietsen door de duinen, kortom de ideale plek voor een kitesurfkamp.

De afgeschermde, ondiepe lagune van de Zandmotor heeft vlakwater in combinatie met een stabiele zeewind daarom is het de perfecte plek om te leren kitesurfen. Er een special gebied voor kitesurfers ingericht, waardoor er alle ruimte is om voor kitesurflessen.

Hoe zit het met de windrichting? Het is hier mogelijk om met alle windrichtingen te kitesurfen. De Zandmotor is ondiep waardoor er op veel plekken gestaan kan worden, dit is uniek voor een kitesurf locatie in Nederland en maakt leren kitesurfen vele malen gemakkelijker.

kitesurfles kijkduin

Reserveer Online

Wat gebeurt er als ik het reserveringsformulier invul? Wij sturen een automatische bevestigingsmail van jouw reservering. Vervolgens nemen wij binnen 24 uur (via mail of telefoon) contact met je op en gaan we samen de boeking voor het kitesurfkamp bespreken.

Moet ik gelijk betalen?
Om je reservering definitief te maken vragen wij altijd of je het bedrag binnen 5 dagen na reservering wilt overmaken op onze rekening.

Heb je nog andere vragen?
Neem dan contact met ons op via: