Kiteshop Kiteschool Beach House
info@blowkiteschool.nl +31 65 25 34 999 Locatie
ūüŹĄ‚Äć De Zandmotor heeft vlak water: De beste spot voor kitelessen!
ūü§ô De beste instructeurs
RESERVEREN

Kitesurfles Kijkduin | De Zandmotor

Home Kitesurfles Kijkduin | De Zandmotor

Kitesurfles in Kijkduin | Zandmotor?

BLOW Kitesurfschool geeft kitesurfles op het vlakke en ondiepe water van de Zandmotor. Kijkduin ligt maar 5 km onder Scheveningen en je kan er gratis parkeren. Kortom de ideale plek voor kitesurfles. 

De afgeschermde, ondiepe lagune van de Zandmotor heeft vlakwater in combinatie met een stabiele zeewind en is daarom de perfecte plek om te leren kitesurfen. Er een speciaal gebied voor kitesurfers ingericht, waardoor er alle ruimte is voor kitesurflessen.

Hoe zit het met de windrichting? Het is hier mogelijk om met alle windrichtingen te kitesurfen. De Zandmotor is ondiep waardoor je op veel plekken kan staan. Dit is uniek voor een kitesurf locatie in Nederland en maakt leren kitesurfen vele malen gemakkelijker.

+316525349999

Voordelen Kitesurfles in Kijkduin | Zandmotor

  • kniediep water ‚Äď overal staan
  • vlak water ‚Äď geen golven en stroming
  • aan de kust ‚Äď stabiele zeewind
  • goed bereikbaar & gratis parkeren
  • omkleden & douchen

“De Zandmotor in Kijkduin is de blauwe piste van het kitesurfen. Niet alleen¬†is het veiliger om hier te leren kitesurfen je leer het ook nog eens veel sneller wat uiteindelijk de ervaring leuker en betaalbaar¬†maakt!”

 Faciliteiten

Wij hebben onze eigen strandtent namelijk BLOW Beach House Рdit is waar mooie horeca en watersport tesamen komen. Hier starten de kitesurflessen van BLOW altijd. De volgende faciliteiten zijn aanwezig op onze locatie:

– Omkleedhokjes
– Douche
– Opbergmogelijkheden
– Heerlijke koffie & broodjes
– Gratis parkeren
– Loopafstand van de kite spot

*foto’s van BLOW Beach House, de ontmoetingsplek van BLOW Kitesurfschool

Route Kijkduin & Zandmotor

Kitesurfles Kijkduin? Navigeer naar de Machiel Vrijenhoeklaan in Den Haag en probeer zo dicht mogelijk bij het Roompot Vakantie park te parkeren. Hier kunt u overal gratis parkeren. Loop vervolgens de duinen over naar het strand van Kijkduin en neem de afslag naar links. Als het goed is ziet u nu de Zandmotor met BLOW Beach House als laatste paviljoen op het strand (rood met wit).

Onze eigen strandtent is de ontmoetingsplaats, vanuit hier starten al onze lessen en je kan bij ons omkleden en jouw spullen opbergen. Vervolgens ga jij samen met je instructeur het water op! De makkelijkste manier om ons te vinden is via Google Maps: BLOW Kitesurfschool

Uiteraard zijn wij ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. Bus 23 en 24 stoppen bij de boulevard van Kijkduin, 5 minuten lopen van onze locatie. Ook liggen we aan het mooiste fietspad van Nederland! Het fietspad van Kijkduin naar Hoek van Holland.

Video’s over de Zandmotor

*De eerste BLOW brand movie 2014 (waarom zijn we deze school gestart)

*BLOW brand movie 2017 (toffe actie shots)